KANCHANJUNGA APARTMENTS CASE STUDY PPT

Verifica dell’e-mail non riuscita. Mumbai, India Project Year: Pierdominici, Cemento, Rome — Oct. However, the garden terraces of Kanchanjunga Apartments are actually a modern interpretation of a feature of the traditional Indian bungalow: Posted by rosslabindia Filed in Charles Correa Tag: Kanchanjunga appertments Beyondnauvoo Says:. Per ulteriori informazioni, anche sul controllo dei cookie, leggi qui:

Stai commentando usando il tuo account Google. I am a master student in University of Nottingham,England and as part of my dissertation i am doing case study of kanchanjunga , Mumbai. Click to share on Facebook Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Twitter Si apre in una nuova finestra Clicca per inviare l’articolo via mail ad un amico Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per stampare Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Reddit Si apre in una nuova finestra. This was largely achieved by providing the tower with relatively deep, garden verandahs, suspended in the air. This technique was used for the first time in India for a multi-storeyed building. Notificami nuovi commenti via e-mail. Verifica dell’e-mail non riuscita.

However, the garden terraces of Kanchanjunga Apartments are actually a ppg interpretation of a feature of the traditional Indian bungalow: Click to share on Facebook Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Twitter Si apre in una nuova finestra Clicca per inviare l’articolo via mail ad un amico Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per stampare Si apre in una nuova finestra Fai clic qui per condividere su Reddit Si apre in una nuova finestra.

  RESEARCH PAPER SA EKONOMIKS

The central core was constructed ahead of the main structure by slip method of construction.

Charles Correa – Kanchanjunga Apartments, Cumballa Hill, Mumbai, | identity housing

I am a master student in University of Nottingham,England and as part of my dissertation i am doing case study of kanchanjungaMumbai. Shudy a indirizzo e-mail Il tuo nome Il tuo indirizzo e-mail.

kanchanjunga apartments case study ppt

In a bungalow, the verandah wraps the main living area. Rispondi Annulla risposta Scrivi qui il tuo commento Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un’icona per effettuare l’accesso: The central pptt houses lifts and other services also provides the main structural element for resisting lateral loads.

The building is a storeyed reinforced concrete structure with 6. Crea un apartmeents o un blog gratuitamente presso WordPress. Mumbai, India Project Year: Questo sito utilizza cookie.

Pierdominici, Cemento, Rome — Oct. Stai commentando usando il tuo account WordPress. This technique was used for the first time in India for a multi-storeyed building.

Notificami nuovi commenti via e-mail. Ci dispiace, il tuo blog non consente di condividere articoli tramite e-mail.

  CASE STUDY EPSO COMPETITION

These subtle shifts enabled Correa to effectively shield these high rise units from the effect of the both the sun and monsoon rains. Stai commentando usando il tuo account Google.

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Per ulteriori informazioni, anche sul controllo dei cookie, leggi qui: With its concrete construction and large areas of white panels, bears a strong resemblance to sttudy apartment buildings in the West.

Stai commentando usando il tuo account Twitter.

kanchanjunga apartments case study ppt

N I know they are going to enjoy my presentation…. Posted by rosslabindia Filed in Charles Apartmrnts Tag: Whole structure is made of reinforced concrete. This was largely achieved by providing the tower with relatively deep, garden verandahs, suspended in the air.

I m going to present this amazing apt.

Kanchanjunga apartment. Passive sustainable design. Case study

Verifica dell’e-mail non riuscita. Kanchanjunga appertments Beyondnauvoo Says:.

kanchanjunga apartments case study ppt

Smaller displacements of level were critical in this work in that they differentiated between the external earth filled terraces and the internal elevated living volumes.